Trädgårdsplanering

 

 

 

Trädgårdsplanering

Vi hänvisar till vårt nya företag Greenery Studio Arkitekt och Trädgård AB för trädgårdsplanering! Välkommen!

 

Å så underbart att få möjlighet att själv få bestämma över en plätt på jorden! Men ibland kan man trots allt köra fast och inte riktigt veta vad man vill. Kanske har du börjat lite i en hörna på trädgården men får inte ihop helheten. Det kan också hända att du provat att plantera massor med olika växter men det verkar inte som om de trivs riktigt och blir så dära stora och fina som du drömde om. Eller står du med ett nybyggt hus och en helt tom tomt och vet inte var du ska börja?

 

Genom att ta hjälp får du möjlighet att se hela potentialen i din trädgård och får en vacker trädgård som är anpassad efter dina behov och önskemål. Du får råd om ett växtmaterial som fungerar just i din trädgård och unviker dyra misstag.

 

Det kan finnas olika anledningar till varför det känns som om man behöver lite hjälp att komma vidare. Vi hjälper dig gärna att forma dina drömmars trädgård.Vi lägger stor vikt vid att noggrant analysera dig som trädgårdsägare och trädgårdens förutsättningar. Den informationen är avgörande för att vi ska kunna skapa en trädgård som överträffar dina förväntningar.

 

För oss är den gröna formgivningen central. Gröna lummiga rum som skapar trivsel och harmoni för dig som ägare. Växternas kvaliteter över årstiderna är viktig, en grön stomme med vackra bladverk är något vi eftersträvar.